Menu
Your Cart

МОНИТОРИ

Бренд: Acer Шифра: 21602
Големина на екран 19,5" Тип на екран LED Резолуција 1600x900 Контраст 600:01:00 Осветленост 200cd/m2 Време на одзив 5ms Звучници No VGA Ye..
4,990ден.
Бренд: Acer Шифра: 22059
Големина на екран 21.45" Тип на екран LED Резолуција 1920x1080 @ 75 Hz Контраст 3000:01:00 Осветленост 250cd/m2 Време на одзив 4ms Звучници No VGA..
5,850ден.
Бренд: Acer Шифра: 21654
Големина на екран 23,8" Тип на екран IPS Резолуција 1920x1080 @ 75 Hz Контраст 1000:01:00 Осветленост 250cd/m2 Време на одзив 1 (VRB)ms Звучници 2 x 2W ..
7,780ден.
Бренд: Acer Шифра: 20445
Големина на екран 27" Тип на екран IPS Резолуција 1920x1080 @ 75 Hz Контраст 1000:1 Осветленост 250cd/m2 Време на одзив 4ms Звучници No ..
9,120ден.
Бренд: Acer Шифра: 20911
Големина на екран 27" Тип на екран VA LCD Резолуција 1920x1080 Контраст 3000:1 Осветленост 300cd/m2 Време на одзив 4ms Звучници No VGA ..
9,160ден.
Бренд: Acer Шифра: 20219
Големина на екран 27" Тип на екран IPS Резолуција 1920x1080 Контраст 1000:1 Осветленост 250cd/m2 Време на одзив 1 (VRB)ms Звучници No VG..
9,490ден.
Бренд: Acer Шифра: 20926
Големина на екран 23,8" Тип на екран IPS Резолуција 1920x1080 @ 75 Hz Контраст 1000:1 Осветленост 250cd/m2 Време на одзив 1 (VRB)ms Звучници 2 x 2W ..
9,970ден.
Бренд: Acer Шифра: 20862
Големина на екран 27" Тип на екран VA LCD Резолуција 1920x1080 @ 75 Hz Контраст 4000:1 Осветленост 250cd/m2 Време на одзив 1 (VRB)ms Звучници 2 x 2W ..
11,330ден.
Бренд: Acer Шифра: 20450
Големина на екран 23,8" Тип на екран IPS Резолуција 1920x1080 @ 144 Hz; Overclock to 165Hz Контраст 1000:1 Осветленост 250cd/m2 Време на одзив 2 (G to G), 0.1 (Min., G..
12,280ден.
Бренд: Acer Шифра: 20927
Големина на екран 27" Тип на екран IPS Резолуција 1920x1080 @ 75 Hz Контраст 1000:1 Осветленост 250cd/m2 Време на одзив 1 (VRB)ms Звучници 2 x 2W ..
12,280ден.
Бренд: Acer Шифра: 20474
Големина на екран 27" Тип на екран VA LCD Резолуција 1920x1080 @ 165 Hz Контраст 4000:1 Осветленост 300cd/m2 Време на одзив 5ms Звучници No ..
13,710ден.
Бренд: Acer Шифра: 20858
Големина на екран 27" Тип на екран IPS Резолуција 2560x1440 @ 75Hz Контраст 1000:1 Осветленост 350cd/m2 Време на одзив 4ms Звучници 2 x 2W VG..
15,100ден.
Прикажи 1 до 12 од 16 (2 Страна(и))