ХАРД ДИСКОВИ

Прикажи:
Подреди:

HDD 3.5" 1TB Toshiba P300 SATA3 7200rpm 64MB

Capacity: 1TB Rotational Speed: 7200 RPM Cache: 64 MB Interface: SATA 6.0 Gb/s A..

2,100ден.
HDD INT TOS DT01ACA100 1TB 3.5" Распродадено

HDD INT TOS DT01ACA100 1TB 3.5"

Основни карактеристикиКапацитет1TBИнтерфејсSATA3Бафер[МБ]32Формат3,5"Број на вртежи [рпм]7.200Трансф..

2,210ден.

HDD INT TOS P300 1TB 3.5"

Основни карактеристикиКапацитет1TBИнтерфејсSATA3Бафер[МБ]64Формат3,5"Број на вртежи [рпм]7.200Трансф..

2,260ден.
HDD 3.5" 1TB Seagate BarraCuda SATA3 64MB 7200RPM Распродадено

HDD 3.5" 1TB Seagate BarraCuda SATA3 64MB 7200RPM

Mfr Part Number: ST1000DM010Capacity: 1TBRotational Speed: 7200 rpmCache: 64MBInterface: SATA 6Gb/s ..

2,280ден.

HDD INT WD 10EZEX

Основни карактеристикиКапацитет1TBИнтерфејсSATA3Бафер[МБ]64Формат3,5"Број на вртежи [рпм]7.200Трансф..

2,310ден.
HDD 3.5" 1TB Western Digital SATA3 64MB Caviar Blue 7200rpm WD10EZEX Распродадено

HDD 3.5" 1TB Western Digital SATA3 64MB Caviar Blue 7200rpm WD10EZEX

Product Specifications * Interface: SATA 6 Gb/s Performance Specifications * Rotational Speed :..

2,330ден.

HDD 2.5" 1TB Seagate BarraCuda SATA3 5400rpm 128MB 7mm

Mfr Part Number: ST1000LM048 Capacity: 1TB Spindle Speed: 5400 RPM Cache: 128MB ..

2,760ден.
HDD INT WD 10PURZ Распродадено

HDD INT WD 10PURZ

Основни карактеристикиКапацитет1TBИнтерфејсSATA3Бафер[МБ]64Формат3,5"Број на вртежи [рпм]5.400Трансф..

2,920ден.
HDD NOT WD 10SPZX По порачка

HDD NOT WD 10SPZX

Основни карактеристикиКапацитет1ИнтерфејсSATA IIIБафер[МБ]128Формат2,5Број на вртежи [рпм]5.400Транс..

3,000ден.
HDD 3.5" 2TB Toshiba P300 SATA3 7200rpm 64MB Распродадено

HDD 3.5" 2TB Toshiba P300 SATA3 7200rpm 64MB

Capacity: 2TB Rotational Speed: 7200 RPM Cache: 64 MB Interface: SATA 6.0 Gb/s A..

3,150ден.
HDD INT TOS P300 2TB 3.5" Распродадено

HDD INT TOS P300 2TB 3.5"

Основни карактеристикиКапацитет2TBИнтерфејсSATA3Бафер[МБ]64Формат3,5"Број на вртежи [рпм]7.200Трансф..

3,230ден.
HDD 3.5" 2TB Seagate Barracuda SATA3 7200RPM 256MB Распродадено

HDD 3.5" 2TB Seagate Barracuda SATA3 7200RPM 256MB

Mfr Part Number: ST2000DM008Capacity: 2TBRotational Speed: 7200 RPMCache:256MBInterface: SATA 6.0Gb/..

3,390ден.
HDD 3.5" 2TB Western Digital Blue SATA3 64MB Распродадено

HDD 3.5" 2TB Western Digital Blue SATA3 64MB

Mfr Part Number: WD20EZRZ Capacity: 2TB Rotational Speed: 5400 RPM Class Cache: 64 MB..

3,460ден.

HDD 3.5" 1TB Western Digital Red NAS SATA3 64MB Cache IntelliPower WD10EFRX

Mfr Part Number: WD10EFRXCapacity: 1 TBRotational Speed (RPM): IntelliPowerCache: 64 MBInterface: SA..

3,490ден.
HDD INT WD 20EZRZ Распродадено

HDD INT WD 20EZRZ

Основни карактеристикиКапацитет2TBИнтерфејсSATA3Бафер[МБ]64Формат3,5"Број на вртежи [рпм]5.400Трансф..

3,490ден.