PRN INK CAN Pixma G6040

PRN INK CAN Pixma G6040

Основни карактеристики
Брзина на пецатењ - Ц/Б [стр13
Брзина на испис - боја [стр/ми6,8
Брзина на пецатењ 10kc15 [с]45
Резолуција на испис [дпи]4800x1200
Време на исписа на првата стра0
Меморија [МБ]0
Процесор 
Емулација 
ОпцииDuplex
Останати карактеристики
Фиока за влез [листови]100
Кратенка за излез [листови]0
Месечен циклус [стр.]0
ЛЦД екранda
Подржани формати за испис
 • 10x15 cm
 • A4
 • B5
 • Executive
 • Letter
ОС компатибилност
 • Windows 10
 • Windows 7
 • Windows 8
 • Windows 8.1
 • Windows 95
 • Windows 98
 • Windows Vista
 • Windows XP
Потрошувачка [страна]7000
Одговарајуќа тежина папира64 - 300 g/m²
Конектори
Интерфејс
 • Ethernet
 • Hi-Speed USB (B priključnica)
 • Wi-Fi

Напиши коментар

Ве молиме најавете се или регистрирајте се за да можете да напишете коментар
 • Прегледи: 152
 • Бренд: Canon
 • Шифра: M0785902
 • Залиха: Има
 • 16,990ден.

Тагови: PRN INK CAN Pixma G6040