PRN MFP CAN MLJ MF443dw

PRN MFP CAN MLJ MF443dw
Основни карактеристики
Брзина на пецатењ - Ц/Б [стр/мин]38
Брзина на испис - боја [стр/мин]0
Резолуција на испис [дпи]600x600
Време на испис на првата страна [с]5,5
Брзина на копирањ - Ц/Б [стр/мин]38
Брзина на копираве - боја [стр/мин]30,3
Резолуција на копираве [дпи]600x600
Време на копираве на првата страна [с]6,6
Распон на зум во копирањ - од [%]25
Распон на зум во копирањ - до [%]400
Меморија [МБ]1024
Проширливост [МБ]0
Емулација
 • PCL 5c
 • PCL 6
 • UFRII
Вид на скенерflatbed
Резолуција на скенираве - физичка [дпи]600x600
Резолуција на скенираве - софтвер [дпи] 
Опции 
Разлучивост исписа600x600
Радни циклус 
Останати карактеристики
ЛЦД екранda
Фиока за влез [листови]250
Кратенка за излез [листови]150
Поддржани формати за испис
 • A4
 • A5
 • A6
 • B5
 • Executive
 • Legal
 • Letter
Ауто бираве 
Дуплексda
ОС компатибилност
 • Server® 2008
 • Server® 2012R2
 • Server® 2016
 • Windows 10
 • Windows 7
 • Windows® 8.1
Месечен циклус [стр.]4000
АДФ [стр.]0
Факс [Кбпс] 
Длабочина на боја 
ТонерCRG-057 (3.100 str.)/CRG-057H (10.000 str.)
Конектори
Интерфејс
 • 10BASE-T/100BASE-TX/1000Base-T
 • USB 2.0 Hi-Speed
 • Wireless
 • bežična veza 802.11b/g/n

Напиши коментар

Ве молиме најавете се или регистрирајте се за да можете да напишете коментар
 • Прегледи: 788
 • Бренд: Canon
 • Шифра: 0388698
 • Залиха: Има
 • 18,110ден.

Тагови: PRN MFP CAN MLJ MF443dw