PRN MFP HP MLJ M438n, 8AF43A

PRN MFP HP MLJ M438n, 8AF43A
Основни карактеристики
Брзина на пецатењ - Ц/Б [стр22
Брзина на испис - боја [стр/ми0
Резолуција на испис [дпи]1200x1200
Време на испис на првата стран8.8
Брзина на копирањ - Ц/Б [стр22
Брзина на копираве - боја [стр0
Резолуција на копираве [дпи]600x600
Време на копираве на првата ст0
Распон на зум во копирањ - о0
Распон на зум во копирањ - д0
Меморија [МБ]0
Проширливост [МБ]0
ЕмулацијаPCL 6
Вид на скенерflatbed
Резолуција на скенираве - физи600x1200
Резолуција на скенираве - софт 
ОпцииPostolje
Радни циклус 
Останати карактеристики
ЛЦД екранda
Фиока за влез [листови]350
Кратенка за излез [листови]250
Поддржани формати за испис
 • A3
 • A4
Дуплексne
ОС компатибилност
 • Server® 2008R2
 • Windows 10
 • Windows 7
 • Windows 8
Месечен циклус [стр.]50000
АДФ [стр.]0
Факс [Кбпс]ne
Длабочина на боја 
Конектори
Интерфејс
 • Ethernet
 • USB 2.0 Hi-Speed

Напиши коментар

Ве молиме најавете се или регистрирајте се за да можете да напишете коментар
 • Прегледи: 84
 • Бренд: HP
 • Шифра: 0001143732
 • Залиха: Има
 • 19,200ден.

Тагови: PRN MFP HP MLJ M438n, 8AF43A