ПЕЧАТАРИ

Прикажи:
Подреди:
PRN CLJ HP 150nw 4ZB95A Ново

PRN CLJ HP 150nw 4ZB95A

Основни карактеристикиБрзина на испис - Ц/Б [стр/мин18Брзина на испис - боја [стр/ми4Резолуција на и..

8,760ден.

PRN INK CAN Pixma G3411

Основни карактеристикиБрзина на ринтањ - Ц/Б [стр/мин]8.8Брзина на испис - боја [стр/мин]5Резолуција..

8,990ден.

PRN MLJ HP M203dw

Основни карактеристикиБрзина на испис А4 [стр/мин]28Време на испис на првата стран6,7Резолуција на и..

8,990ден.

PRN MLJ CAN LBP223dw

Основни карактеристикиБрзина на испис А4 [стр/мин]33Време на испис на првата страна [с]5.5Резолуција..

10,130ден.

PRN MLJ HP M404n

Основни карактеристикиБрзина на испис А4 [стр/мин]6,3Време на испис на првата страна [с]38Резолуција..

10,680ден.

PRN MFP HP MLJ M227sdn

Основни карактеристикиБрзина на пецатењ - Ц/Б [стр/мин]28Брзина на испис - боја [стр/мин]0Резолуција..

10,750ден.

PRN MLJ HP M404dn

Основни карактеристикиБрзина на испис А4 [стр/мин]38Време на испис на првата страна [с]6,3Резолуција..

11,560ден.

PRN HP Neverstop Laser 1000n Printer 5HG74A

Основни карактеристикиБрзина на испис А4 [стр/мин]21Време на испис на првата страна [с]0Резолуција н..

11,670ден.

PRN HP Neverstop Laser 1000w Printer 4RY23A

Основни карактеристикиБрзина на испис А4 [стр/мин]21Време на испис на првата страна [с]7,6Резолуција..

11,670ден.
PRN MFP HP MLJ M227fdw Ново

PRN MFP HP MLJ M227fdw

Основни карактеристикиБрзина на пецатењ - Ц/Б [стр28Брзина на испис - боја [стр/ми0Резолуција на исп..

12,750ден.

PRN MFP HP CLJ M182n

Основни карактеристикиБрзина на пецатењ - Ц/Б [стр16Брзина на испис - боја [стр/ми16Резолуција на ис..

12,870ден.

PRN MFP HP Ink Tank 615 Wireless All-in-On

Основни карактеристикиБрзина на ринтањ - Ц/Б [стр/11Брзина на испис - боја [стр/ми5Резолуција на исп..

13,850ден.

PRN INK CAN Pixma G6040

Основни карактеристикиБрзина на пецатењ - Ц/Б [стр13Брзина на испис - боја [стр/ми6,8Брзина на пецат..

16,990ден.

PRN MFP HP MLJ M428dw

Основни карактеристикиБрзина на испис А4 [стр/мин]38Време на испис на првата страна [с]6,3Резолуција..

16,990ден.

PRN MFP CAN MLJ MF443dw

Основни карактеристикиБрзина на пецатењ - Ц/Б [стр/мин]38Брзина на испис - боја [стр/мин]0Резолуција..

18,110ден.