Menu
Your Cart

УРЕДИ ЗА НЕПРЕКИНАТО НАПОЈУВАЊЕ

Бренд: CyberPower Шифра: 0342111
Основни карактеристикиБрој на утикачи8Тип на утикачиSchuko CEE 7/7PДополнителна заштита Влезен напон [В]230Влазна фреквенција [Хз]50/60Долзина нс кабел [м]1,8Останати карактеристикиМаксимална струја по фази [А]0Ниво на ел. Удар [Ј]1050еП KCул калсификација0ЕМИ/РФИ одбивањ на звук [дБ]0Максималн..
1,160ден.
Бренд: CyberPower Шифра: 1003370
Ulazni priključci Schuko CEE 7/EU1-16p  Izlazni priključci 3  Izlezna moćnost [V] 360 W Tehnologija Line inter. AVR,Stepped SineW.  Izlezen napon [V] 230 g/m2 Izlezna frekvencija (Hz) 0  Prome..
2,710ден.
Бренд: CyberPower Шифра: 1007626
Ulazni priključci Schuko CEE 7/EU1-16p  Izlazni priključci 3  Izlezna moćnost [V] 360 W Tehnologija Line inter., Simulated SineW.  Izlezen napon [V] 230 g/m2 Izlezna frekvencija (Hz) 60  Prome..
2,990ден.
Бренд: CyberPower Шифра: 1006484
Ulazni priključci Schuko CEE 7/EU1-16p  Izlazni priključci 3  Izlezna moćnost [V] 425 W Tehnologija Line inter. AVR, Simul. SineW.  Izlezen napon [V] 230 g/m2 Izlezna frekvencija (Hz) 0  Prome..
4,070ден.
Бренд: CyberPower Шифра: 0343241
Основни карактеристикиИзлезна моќност [В]630ТехнологијаLine interactive AVR, Simulated Sine WaveИзлезен напон [В]230Излезна фреквенција50 ± 1%, 60 ± 1%Промена на излезен напона [%]10Влезен напон [В]230Влазна фреквенција50 ± 5%, 60 ± 5%Подесивост на влезен напон [В]165 ~ 290Останати карактеристикиВри..
5,680ден.
Бренд: CyberPower Шифра: 1011382
Ulazni priključci Schuko CEE 7/EU1-16p  Izlazni priključci 4  Izlezna moćnost [V] 630 W Tehnologija Line inter., Simulated SineW.  Izlezen napon [V] 230 g/m2 Izlezna frekvencija (Hz) 0  Promen..
6,130ден.
Бренд: CyberPower Шифра: 1003435
Ulazni priključci Schuko CEE 7/EU1-16p  Izlazni priključci 4  Izlezna moćnost [V] 900 W Tehnologija Line inter. AVR, Simul. SineW.  Izlezen napon [V] 230 g/m2 Izlezna frekvencija (Hz) 0  Prome..
7,660ден.
Бренд: CyberPower Шифра: 0343156
Основни карактеристикиИзлезна моќност [В]1320ТехнологијаLine interactive AVR, Simulated Sine WaveИзлезен напон [В]230Излезна фреквенција50/60Hz +/- 1%Промена на излезен напона [%]0Влезен напон [В]230Влазна фреквенција47~63 Hz (Auto Sensing)Подесивост на влезен напон [В]165-290VacОстанати карактерист..
10,530ден.
Бренд: CyberPower Шифра: 1028727
Pasiva - UPSIzlazni priključci0 Izlezna moćnost [V]2400 WTehnologijaOnline Double conversion Izlezen napon [V]230 g/m2Izlezna frekvencija (Hz)0 Promena na izlezen napona [%]1 %Vlezen napon [V]230 VVlazna frekvencija0 Vlazni priklučoci0 Podesivost na vleze..
42,830ден.
Бренд: CyberPower Шифра: 1030274
Ulazni priključci IEC-60320-C13/14  Izlazni priključci 9  Izlezna moćnost [V] 2700 W Tehnologija Online Double conversion  Izlezen napon [V] 230 g/m2 Izlezna frekvencija (Hz) 50  Promena na izlez..
51,420ден.
Прикажи 1 до 10 од 10 (1 Страна(и))