Menu
Your Cart

КОМПЈУТЕРСКИ КОНФИГУРАЦИИ

ThinkCentre Neo 50s SFF ThinkCentre Neo 50s SFF
Нема на залиха
Бренд: Lenovo Шифра: 11T0007KRI
 • Intel Pentium Gold G7400
 • од 8GB до 64GB
 • 256GB SSD NVMe
 • Intel UHD Graphics 710
19,530ден.
Бренд: Lenovo Шифра: 11T30035RI
 • Intel Core i3-12100T
 • од 4GB до 64GB
 • 256GB SSD NVMe
 • Intel UHD Graphics 730
24,790ден.
Бренд: Lenovo Шифра: 11SX002VRI
 • Intel Core i3-12100
 • од 8GB до 64GB
 • 256GB SSD NVMe
 • Intel UHD Graphics 730
25,460ден.
Бренд: Lenovo Шифра: 11T30034RI
 • Intel Core i3-12100T
 • од 8GB до 64GB
 • 256GB SSD NVMe
 • Intel UHD Graphics 730
27,470ден.
Бренд: Lenovo Шифра: 11SX002WRI
 • Intel Core i5-12400
 • од 8GB до 64GB
 • 512GB SSD NVMe
 • Intel UHD Graphics 730
32,160ден.
Бренд: Lenovo Шифра: 22260
 • Intel Core i5-12400
 • од 8GB до 64GB
 • 512GB SSD NVMe
 • Intel UHD Graphics 730
32,170ден.
ThinkCentre M70q Gen 2 Tiny ThinkCentre M70q Gen 2 Tiny
Нема на залиха
Бренд: Lenovo Шифра: 11MY002URI
 • Intel Core i5-11400T
 • од 8GB до 64GB
 • 256GB SSD NVMe
 • Intel UHD Graphics 730
 • Windows 10 Pro 64
32,830ден.
Бренд: DELL Шифра: 20659
 • Intel Core i5-10505
 • од 8GB до 64GB
 • 256GB SSD NVMe
 • Intel UHD Graphics 630
34,420ден.
Бренд: DELL Шифра: 23007
 • Intel Core i5-13500
 • од 8GB до 64GB
 • 512GB SSD NVMe
35,200ден.
Бренд: Lenovo Шифра: 11T30038RI
 • Intel Core i5-12400T
 • од 8GB до 64GB
 • 256GB SSD NVMe
 • Intel UHD Graphics 730
35,350ден.
Бренд: DELL Шифра: 22028
 • Intel Core i5-12500T
 • од 8GB до 64GB
 • 256GB SSD NVMe
 • Windows 11 Pro
40,990ден.
Бренд: DELL Шифра: 22730
 • Intel Core i5-13500
 • од 8GB до 64GB
 • 512GB SSD NVMe
 • Windows 11 Pro
40,990ден.
Бренд: Lenovo Шифра: 11T30036RI
 • Intel Core i7-12700T
 • од 16GB до 64GB
 • 512GB SSD NVMe
 • Intel UHD Graphics 770
54,430ден.
Acer Nitro N50-640 Acer Nitro N50-640
Прашај
Бренд: Acer Шифра: 21747
 • Intel Core i5-12400
 • од 16GB до 64GB
 • 1TB SSD NVMe
 • GTX 1660 SUPERTM 6GB
58,590ден.
Бренд: Acer Шифра: 21748
 • Intel Core i5-12400
 • од 16GB до 64GB
 • 1TB SSD NVMe
 • RTX 3060 Ti 8GB
73,800ден.
од 1 до 15 | вкупно: 16 производи (2 Страни)